PROMOȚIE - TUNING-TEC 10-15%
Livrare gratuită peste 890 Lei
Livrare rapidă în 24 de ore
Peste 20 000 produse
ROEnglish
WRT-Parts.ro - Magazin online piese tuning auto
MAGAZIN ONLINE PIESE SI TUNING AUTO
HOMEPROMOTIIPRODUSE NOIMASINA MEATIPCAUTARECHIPTUNINGREFERINTEDISTRIBUITORI
Promotii Produse noi Pachete promotionale Accesorii roti Ceasuri indicatoare Chiptuning Echipamente Ecumaster Electronice Elemente transmisie Exterior Filtre Furtune siliconice Iluminari auto Jante aliaj Interior Motor Piese boost Sistem de alimentare Sistem de evacuare Sistem de franare Sistem de racire Suspensii de serie Suspensii sport Tevi Ulei motor si lichide Produse second hand
Salut, autentifica sau creeaza cont nou
WRT-Parts.ro - Magazin online piese tuning auto

Suspensie reglabila MTS pentru BMW E30 - MTSGWBM11

By WRT-Parts.ro Blog 18 August 2018 Suspensie reglabila, Suspensie, Coilover, MTS, Tuning Auto, WRT-Parts 4 492
Deși BMW E30 nu este primul model bavarez din seria 3, el a devenit cunoscut ca o mașină de cult și merită să fie numit Youngtimer. Caroseria clasica, pătrata rezistă în mod eficient timpului și modelele bine întreținute se pot bucura de atentie. Din păcate, are și dezavantajele sale. Stilistica minimalistă poate fi ruinată foarte ușor prin multe modificari. Aceasta masina va arata cel mai bine cu câteva schimbări la roti si suspensie. Și ne concentrăm pe a doua temă, oferind proprietarilor E30 setul de coilover MTSGWBM11.
Suspensie reglabila MTS pentru BMW E30 - MTSGWBM11 - WRT-Parts.ro
Este primul model din gama MTS Technik, care este echipat cu flanse amortizor Camber. Datorită acestui fapt, proprietarul poate schimba nu numai garda la sol, ci și unghiurile lor. Considerând că această suspensie vă permite să coborâți partea fata până la -120 mm, împreună cu camberii oferim o combinație largă de setări încât toată lumea va găsi reglajul potrivit. Ce este mai mult - ajustarea înălțimii față este mult mai ușoară datorită găurii hexaCOIL.
Suspensie reglabila MTS pentru BMW E30 - MTSGWBM11 - WRT-Parts.ro
Fabricat din aluminiu anodizat, flansa neagră de camber se potrivește perfect cu arcul roșu intens, arcuriile fiind produse de Eibach. Amortizoarele aurii fiind tratate impotriva coroziunii. Toate acestea creează o unitate estetică care ne dezvăluie scopul -
cea mai înaltă calitate a produsului oferit.
Suspensie reglabila MTS pentru BMW E30 - MTSGWBM11 - WRT-Parts.ro
Dezavantajul construcțiilor din anii "80 este faptul că amortizoarele sunt adesea integrate cu celelalte elemente de suspensie. Acest lucru implică dificultăți de montare. Echipa MTS Technik ofera pentru fiecare set MTSGWBM11 achiziționat un ghid clar pentru a ajuta la înlocuirea suspensiei stoc. În plus, am pregătit un videoclip complet instrucțional prezentând pas cu pas instalarea corectă pe mașină. Veți vedea în următorul post.
Suspensie reglabila MTS pentru BMW E30 - MTSGWBM11 - WRT-Parts.ro
Caracteristicile kitului MTSGWBM11 ofera o mașina sportiva cu satisfactie si confort.
Articole similare
HACKED BY DoWnfeal - WRT-Parts.ro
HACKED BY DoWnfeal