Promotii Produse noi Pachete promotionale Accesorii roti Ceasuri indicatoare Echipamente Ecumaster Electronice Elemente transmisie Exterior Filtre Furtune siliconice Iluminari auto Jante aliaj Interior Motor Piese boost Sistem de alimentare Sistem de evacuare Sistem de franare Sistem de racire Suspensii de serie Suspensii sport Tevi Ulei motor si lichide Produse second hand
Salut, autentifica sau creeaza cont nou
WRT-Parts.ro - Magazin online piese tuning auto

Despre Ta-Technix

Ta-Technix Romania
Ta-Technix - suspensii sport, suspensii de serie, furtune si tot ce inseamna tuning!

Ta-Technix, specialist în tuning cu sediul în Berlin, dispune de experienta în bransa tuning de aproape un deceniu. Clientii nostri apreciaza calitatea înalta si stilul sport al tuturor produselor.

Sortimentul acopera toate acele lucruri la care un tuner poate râvni, de la arcuri pâna la suspensii. În cadrul fabricatiei punem accent pe competenta tehnica si pe functionalitate, ceea ce ofera clientilor nostri din sportul de performanta si cel amator o manevrare simpla la cea mai buna performanta.

Suspensii sport Ta-Technix Suspensii sport Ta-Technix Suspensii sport Ta-Technix

Pentru noi, fondatorii si proprietarii Ta-Technix, ca fosti sportivi activi în sportul auto si tuneri pasionati, sta înainte de toate placerea de a conduce. Împreuna cu furnizorii si firmele noastre distribuitoare, Ta-Technix are grija de o cumparare lipsita de griji si de o livrare fara probleme. Va dorim distractie placuta la parcurgerea programului nostru de furnizare a marfurilor si speram sa va fascinam cu oferta noastra interesanta.

Apropo fascinatie - sortimentul nostru se diversifica în continuu. Asteptam cu placere comanda dumneavoastra!

In magazinul online WRT-Parts.ro gasiti produsele Ta-Technix comercializate de firma noastra:


Suspensii de serie Ta-Technix Sistem de evacuare Ta-Technix Furtune Ta-Technix Sistem de racire Ta-Technix Filtre Ta-Technix Tuning motor Ta-Technix